Allan Cortzen header

Bloggen her, omhandler primært matematik og geometrisk algebra, men gennem min interesse for blandt andet Robert Morse, kan jeg i høj grad også se vigtigheden af at blogge omkring bæredygtighed.

I dette indlæg vil jeg komme ind på nogle elementer i forhold til bæredygtighed, som du helt klart bør overveje. Dette fordi vi i høj grad bliver flere mennesker på jorden for hver dag der går.

Blandt andet derfor er bæredygtighed vigtigt. Der flere munde, der skal have mad, og industrierne finder konstant på måder at producere billigere, hvilket i nogle tilfælde fører til lavere kvalitet.

Veganer livsstilen og bæredygtighed

I forhold til veganer livsstilen, er der meget CO-2 at spare, da det er velkendt at kødproduktionen kræver langt højere mængder CO-2. Det skyldes blandt andet, at dyr skal have meget mere vand og mad end mennesker.

Derfor er der altså et kæmpe spild ved at producere kød fremfor, at mennesket selv anvender kornprodukter med videre til at producere andre former for madprodukter.

Spildet forekommer ikke udelukkende i det som mennesket fylder i dyret, men også i form af alt den plads, der går til marker, hvor dyrene lever. Denne plads kunne anvendes til langt mere produktive forhold.

Endvidere fældes der hvert minut, hvad der svarer til 7 fodboldbaner, for at skabe plads til flere landbrugsdyr.

Bæredygtigt herretøj

Et andet emne, som er værd at belyse, er bæredygtigt herretøj. I forhold til veganer livsstilen, er det langt lettere at ændre adfærd i forhold til tøj, og er et udmærket sted at starte for de fleste.

Heldigvis er emnet også blevet mere populært, og der er efterhånden mange danske mærker at vælge imellem. Med det prestigefyldte danske design i kombination med bæredygtighed, sender dette et bevidst signal.

Jeg rådgiver derfor alle mine læsere om at være bevidste, og foretage informerede beslutninger i forhold til deres tøjvalg.

Af danske tøjmærker er der blandt andet Arrogant Artists og Pelechecoco.