Bæredygtighed i forbindelse med herretøj

Ctz.dk medvirker i 2trendy.dk’s Trend Rådgivning Vinter 2016 med henblik på Inspiration til herretøj. I den forbindelse vil jeg forsøge at skrive lidt omkring bæredygtighed.

Bloggen her, omhandler primært matematik og geometrisk algebra, men gennem min interesse for blandt andet Robert Morse, kan jeg i høj grad også se vigtigheden af at blogge omkring bæredygtighed.

I dette indlæg vil jeg komme ind på nogle elementer i forhold til bæredygtighed, som du helt klart bør overveje. Dette fordi vi i høj grad bliver flere mennesker på jorden for hver dag der går.

Blandt andet derfor er bæredygtighed vigtigt. Der flere munde, der skal have mad, og industrierne finder konstant på måder at producere billigere, hvilket i nogle tilfælde fører til lavere kvalitet.

Veganer livsstilen og bæredygtighed

I forhold til veganer livsstilen, er der meget CO-2 at spare, da det er velkendt at kødproduktionen kræver langt højere mængder CO-2. Det skyldes blandt andet, at dyr skal have meget mere vand og mad end mennesker.

Derfor er der altså et kæmpe spild ved at producere kød fremfor, at mennesket selv anvender kornprodukter med videre til at producere andre former for madprodukter.

Spildet forekommer ikke udelukkende i det som mennesket fylder i dyret, men også i form af alt den plads, der går til marker, hvor dyrene lever. Denne plads kunne anvendes til langt mere produktive forhold.

Endvidere fældes der hvert minut, hvad der svarer til 7 fodboldbaner, for at skabe plads til flere landbrugsdyr.

Bæredygtigt herretøj

Et andet emne, som er værd at belyse, er bæredygtigt herretøj. I forhold til veganer livsstilen, er det langt lettere at ændre adfærd i forhold til tøj, og er et udmærket sted at starte for de fleste.

Heldigvis er emnet også blevet mere populært, og der er efterhånden mange danske mærker at vælge imellem. Med det prestigefyldte danske design i kombination med bæredygtighed, sender dette et bevidst signal.

Jeg rådgiver derfor alle mine læsere om at være bevidste, og foretage informerede beslutninger i forhold til deres tøjvalg.

Af danske tøjmærker er der blandt andet Arrogant Artists og Pelechecoco.

Rådgivning og lån i forbindelse med herretøj

I forbindelse med at låne til at købe herretøj, anbefales det ikke. Dog er dette nødvendigt for nogle personer. Her er det klart bedst at vælge et SU-lån, hvis man har mulighed for det.

Hvis man ikke har mulighed for at vælge et SU-lån, er det vigtigt at foretage research af markedet. I forhold til dette eksisterer der nogle sites, hvor det er muligt at sammen ligne priser. Dermed er det muligt at finde billige lån, og herunder eksempelvis mobillån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *