Allan Cortzen header

Windows, VPN pris, billigVirtual Private Network eller VPN pris? Sikkerhed og anonymitet på internettet via VPN, kan opleve en stigende interesse, fordi virksomheder som Facebook deler privatpersoners data.Tilmed bliver stort set al markedsføring drevet af data, hvilket har iværksat GDPR, men kan vi stole på, at virksomhederne kan varetage disse betydelige mængder af data? Og kan de gøre dette uden risiko for, at der opstår fejl?

Med en VPN som NordVPN, kan man komme virksomhederne i forkøbet og begynde at sikre sin færden på internettet. Selvom GDPR er lavet for at beskytte os, afgiver vi stadig data, der kan bruges til markedsføring. Mange mennesker kan opleve dette som en invasion af privatlivet, men aner ikke levende råd, for at kunne stoppe deling af disse personlige data som lokation, søgninger og meget mere.

Dette kan klares med en VPN, da denne sørger for en syntetisk eller kunstig lokation for din enhed, hvad enten du anvender en smartphone eller desktop. Dermed er det altså muligt at tage privatlivet tilbage, og browse nettet, uden man bliver bombarderet med målrettede reklamer.

VPN pris – Opnå højere sikkerhed på nettet, og anonymitet billigt med NordVPN

VPN pris – NordVPN er muligvis en af de bedste Virtual Private Network til prisen.

Samtidig med at sikre internetforbindelsen, har Virtual Private Network et par særdeles anvendelige sidegevinster i, at det tilmed gør forbindelsen anonym og fungerer som en proxy. Det giver brugeren en virtuel placering samme sted som den specifikke Virtual Private Network server, som der er oprettet en sikker forbindelse til. Hvis du modtager reklamer, når du bruger din ydelse, vil du opdage, at disse ikke er målrettet til dig, men til den server, der anvendes. Virksomheders markedsføring bliver således mindre effektiv, og privatlivet kan anskues til at blive genvundet.

En VPN fungerer endvidere også som en anonym proxy, hvilket giver brugeren samme IP-adresse samt virtuelle placering som VPN-serveren. Enkelte Virtual Private Network tjenester tilbyder en solid samlet løsning, hvilken både kan rumme gode funktioner, samt en intuitiv brugeroplevelse, mange serverlokationer (altså steder, hvorledes der kan oprettes forbindelse til internettet gennem eksempelvis Holland, Tyskland, USA mm.). Dette med betydeligt høje sikkerhedsprotokoller, høje hastigheder samt en god pris. Derfor er én af de væsentligste (og nemmeste) trin på vejen mod at sikre digitale data at sige “Ja tak”, når computeren spørger om den skal installere en VPN.

Læs også: billig VPN