Allan Cortzen header

Newnhams artritis kur

Tekst, der er blå, indikerer et link!  Alle sider er informative  – ikke terapeutiske.

I løbet af fem år solgte han 10.000 flasker med boraks om måneden til folk, der havde hørt om kuren. Da arbejdet blev for stort bad et medicinalfirma om markedsføring. Det var en stor fejltagelse. De var klar over, at dette ville erstatte dyrere medicin og reducere deres overskud. Netop dette skete. Da de havde repræsentanter i regeringens sundhedsudvalg indførte Australien i 1981 en forordning, der erklærede bor og dens forbindelser at være giftstoffer i enhver koncentration.  Newhamn blev idømt en bøde på $ 1000 for sit salg, og dette forhindrede succesen af hans artritiske kur i at sprede sig i Australien. I dag sælger den farmaceutiske industri for en værdi af 30 millioner dollars giftige artritis lægemidler pr. år (ikke inklusive den smertestillende medicin, som folk tager for ledssmerter).

I 1960’erne udviklede Rex Newnham, ND, en jord- og planteforsker i Perth, Australien, gigt. Han søgter årsagen i planternes kemi og opdagede, at vegetationen i dette område havde betydelig mineralmangel. Da han vidste, at bor hjælper calciummetabolismen i planter, besluttede han at prøve det. Han begyndte at tage 30 mg boraks om dagen, og på tre uger var al smerte, hævelse og stivhed forsvundet. Han fortalte folkesundheds- og medicinske skolemyndigheder om sin opdagelse; men de var ikke interesserede. Nogle mennesker med gigt var imidlertid glade, da de fik det bedre. Rex Newnham påviste, at gigt geografisk fulgte lavt borindhold i jorden.

Analyse af artritiske led og knogler i Perth området viste, at de kun havde halvdelen af borindholdet typisk for sunde led. Det samme gjaldt væsken, der smører led og leverer næringsstoffer til brusk.
Efter en tid med bortilskud var knogler meget hårdere end normalt, og kirurger fandt dem sværere at gennemskære. Med yderligere bor heles knogelfrakturer på cirka halvdelen af den normale tid hos både menneske og dyr.

Bor er også effektivt for andre former for gigt, såsom reumatoid artritis, juvenil artritis og Lupus (Systemic Lupus Erythematosus). F.eks. så Dr. Newnham en ung pige i alderen 9 måneder med juvenil artritis. Han var i stand til at helbrede hende på 2 uger.

I artikler skrev han, at folk ofte kan slippe af med deres smerter, hævelse og stivhed på cirka 1 til 3 måneder. Derefter kan de reducere behandlingen fra 3 til 1 bor-tabletter (hver 3 mg) pr. dag som en vedligeholdelsesdosis, så de kunne undgå enhver fremtidig gigt. Han skrev også, at patienter med reumatoid artritis ofte oplevede en ubehagelig helingsreaktion (ofte på grund af toksiner frigivet af dræbt candida og mycoplasma), og at dette altid er et godt prognostisk tegn. Fortsætter de i yderligere 2 eller 3 uger vil smerter, hævelse og stivhed være væk.

Osteoartritis. Samlede hospitalsudgifter i USA 2013.

https://pforlife.com/borax-conspiracy.html