Allan Cortzen header

Zeolit

Opdateret 25 marts 2022.Blå tekst, indikerer et link!  Alle sider er informative  – ikke terapeutiske.

Zeolit pulver

Zeolit ​​er dannet ved kontakt af ​​vulkansk lava og vand, sandsynligvis for over 300 millioner år siden. Det består mest af mineralet clinoptilolit, hvis molekyler har en negativ ladet overflade og et slags bur, hvorved visse molekyler kan bindes.

Tømt eller aktiveret Zeolit

To aktiverede=tomme zeolitkamre klar til at absorbere giftstoffer.

Fra Joe Cohen:

1. Detox
I en klinisk undersøgelse med 33 personer blev eliminering af aluminium, arsen, bly, kviksølv og andre tungmetaller påvist . 
I en anden undersøgelse ​​beskyttede zeolit  mus mod overbelastning af jern og udbedrede organskade.
Cadmium er et andet tungmetal, der kan forårsage anæmi og belaste forskellige organer. I cadmium-forgiftede grise ​​forhindrede zeolit anæmi og beskyttede leveren. Det påvirkede dog ikke cadmium koncentrationen i nyrene.
Men cadmium kan fortrænges af antagonister som calcium, zink, kobber, magnesium, C og D-vitaminer og mangan.

Dr. Cousen har testet (flydende) Zeolit: Det virker først kraftigt ved at udskille bly, kviksølv, cadmium  og arsen. Når disse stoffer (cadmium kræver lidt mere) er fjernet  fra systemet, hvilket kan tage mindst én til fire uger, så det virker på næste prioritets niveau med at fjerne pesticider, herbicider, plast og så videre.

Alkohol
I 12 raske alkoholikere reducerede zeolit ​​(5 g) blodniveauer af alkohol med op til 43%.
Zeolit blokerede absorptionen af ​​alkohol, når det f. eks. blev kombineret med en drink.

Tømmermænd-symptomer blev forbedret med 40 – 50% i en anden test.

2. Fordøjesessystemet
I et klinisk forsøg med zeolit ​​(1,85 g dagligt i 12 uger) blev tarmvæggen opstrammet og tætnet. Det havde også en mild anti-inflammatorisk effekt på hele fordøjelsesstystemet.

Den positive virkning af zeolit ​​på tarmenes bakterier understøtter fordøjelses systemet, men lindrer også diarré og forbedrer den generelle sundhed.
Cubanske læger har udviklet et lægemiddel mod diarré (Enterex) lavet med zeolit. De efterviste midlets sikkerhed og virkning i kliniske forsøg og yderligere fire celleforsøg. Zeolits evne til at genoprette sund tarmflora spillede en afgørende rolle for effekten.

3. Sure opstød, halsbrand og mavesår
Zeolit  lindrer disse problemer og flere lignende ubehagelige symptomer.
Zeolit ​​(1,5 g daglig) beskyttede patienter mod mavesår forårsaget af medikamenter som aspirin.

4. Inflammation og allergier
I mus har zeolit bundet histamin og andre inflammations-udløsere, og herved formindsket hud hævelser med 57%.
En celle undersøgelse har eftervist zeolits evne ​​til at binde histamin og dermed lindre inflammation og allergiske reaktioner.

5. Kolesterol og triglycerider
I et klinisk forsøg med 41 patienter ​​sænkede fin zeolit  blodniveauer af “dårlige” cholesterol (LDL) og triglycerider, samtidig med at det “gode” kolesterol (HDL) blev øget. Efter 8 uger (6 – 9 g dagligt), var disse værdier forbedret med 20 – 25%

6. Antioxidant virkning.
I en test med 25 personer med zeolit, blev glutathion-niveauer øget og lipider og organer beskyttet mod oxidativ beskadigelse.

7. Virus.
Fra Dr. Cousens undersøgelse: Zeolit ​​synes at blokere viral replikation, og kan vise sig at være en kraftig antiviral og generelt middel mod alle vira. Til dato er 40 tilfælde af herpes zoster efter sigende blevet helbredt med zeolit.
Indledende tilfældige observationer tyder på, at zeolit kan bidrage til at afhjælpe rheumatoid arthritis, multipel sklerose og hepatitis C samt almindelig forkølelse og influenza.

8. Sår healing
Ukontrolleret blødning er den 2. hyppigste dødsårsag i alvorlige ulykker i USA.
En fremragende kombination til sårheling er zeolit ​​og sølv partikler. Omslag med sølv-zeolit ​​kan forhindre væksten af ​​farlige mikrober, såsom MRSA,  andre resistente stammer af bakterier og Candida albicans
Det amerikanske militær bruger et lignende produkt (QuickClot) til at standse alvorlige blødninger på slagmarken.
I en russisk klinisk forsøg, ​​forbedrede zeolit rensningen og helingen af brandsår. Vigtigt: Patienterne indtog zeolit oralt. Det blev ikke brugt på sårfladerne.

9. Mundhygiejne
Et mundskyllemiddel med sølv-zeolit ​​(zeolit ​​pakket med sølvioner) gav i test en stærkt reduceret dental plakdannelse.
I en celle undersøgelse formindskede sølv-zeolit ​​candida vækst og syreproduktion, der er to vigtige årsager til plak og orale infektioner

Zeolit kan endvidere bekæmpe dårlig ånde.

10. Cancer f.eks. hud-, mave- og colon-cancer
Dyreforsøg har vist, at zeolit;
    Kan skrumpe tumorer og forhindre deres vækst
    Forbedre den generelle sundhed og forlænge levetiden
    Booste effekten af ​​kemoterapi.
Både oral indtagelse og hud behandling viste de ovennævnte fordele.

Fra Dr. Cousens undersøgelse: Zeolit ​​ser ud til at forebygge og kan blive en vigtig behandling for kræft. I en undersøgelse er 78 % af de 65 deltagere med terminal cancer (mange typer) nu i komplet remission i 12 måneder (LIFELINK Pharmaceuticals, 2005, på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort).

11. Alzheimers sygdom
I Alzheimers sygdom, dræber frie radikaler og proteinmutationer hjerneceller, og forårsager progressiv hukommelsestab. Zeolit ​​har beskyttet mus fra disse ændringer ved at øge antioxidant enzymer i hippocampus, hjernens center for hukommelse og følelsesmæssig balance

12. Personlig pleje
I et klinisk forsøg med 39 frivillige udviste deodorant spray med 10% sølv-zeolit ​​en stærk og 24-timers armhule virkning mod mikrober, der producerer ubehagelig lugt. Det belv testet mod et uvirksomt kontrolstof, der ikke kunne forhindre lugten.
Zeolit ​​danner en beskyttende hinde på huden, som en naturlig solcreme. I én celle undersøgelse har zeolit ​​endda udbedret oxidative skader udløst af en anden solcreme ingrediens, titan-dioxid.
Disse egenskaber gør zeolit ​​en vigtig ingredienser i forskellige produkter til personlig pleje, hvoraf de fleste allerede er på markedet.

NB: Zeolit ​​kan give lungeskade ved indånding.

Køb.
Købes zeolit ​​fra EU undgås forskellige afgifter. Zeolit fra Tyskland findes på ebay.de, ebay.com og f.eks. her Zeolite,
hvor der er mange detaljer.

Køb ikke ucertificeret eller uaktiveret zeolit.