Allan Cortzen header

ELDI olier

Alle sider er informative  – ikke terapeutiske. Læs først Budwigsiden.

Dr. Budwig skabte unikke ELDI-olier, der hedder elektrondifferentielle olier efter at have udført præcise spektroskopiske målinger af lysabsorptionen i forskellige olier. ELDI olierne indeholdt pi-elektroner fra hørolie, hvedekimolie og naturlig E-vitamin, etheriske olier og sulfhydrylgrupper.

Dr. Johanna Budwig sagde: “Solen er min foretrukne behandlingsmodalitet, og ELDI-olie bruges eksternt til at stimulere absorptionen af ​​solentrålingens rødlige del. Jeg har brugt ELDI olier i meget stor udstrækning siden 1968 til kropsmassage såvel som i de forskellige oliepakker. USAs smerteinstitut har skrevet et sted: “Hvad denne særegne kvinde gør med ELDI-olierne, klarer ingen af ​​os med smertestillende medicin.” Dr. Budwig har nævnt, at hvis ELDI-olie ikke er tilgængelig, kan du kortvarigt i stedet bruge linolie. 

​​ELDI-oliers virkningsmåde

Hvis du aldrig har arbejdet med ELDI-omslag som patient eller som læge, kan du sandsynligvis ikke forestille dig deres virkninger.
For det første øges det lokale energitilførsel når olien absoberes. Forresten handler cancerbehandling ikke kun om at levere kræftcellerne med ilt, men det handler også om at levere energi til de omgivende celler for at øge cellekommunikationen. Dette var også Dr. Budvigs idé ved brystbestråling med en rubinlaser. Tilsvarende fungerer feber. Vores celler kan kommunikere hurtigere og bedre og dermed fungere katalytisk på en måde, som de aldrig ville kunne gøre uden feber. Af denne grund bestrålede Dr. Budwig det omgivende væv til tumoren. ELDI-olier har nøjagtigt det samme mål. De bringer simpelthen ekstra energi til vores krop, som er let tilgængelig og kan let absorberes af alle celler.

Massage fordele

 • Siden antikken har massage været en del af kræft helbredelse. Det skyldes bl.s. at en del af lymfesystemet kan fungere til borttransport af affald i din krop, der f. eks hele tiden dannes af celleprocesser. Massage forstærker lymfe transporten, og du hjælper dit immunsystem.
 • Massagebehandling er undertiden den første rigtig behagelige berøring, en patient er i stand til at opleve.
 • Massage frigiver også endorfiner (vores krops naturlige smertestillende midler), stimulerer lymfefunktionerne og strækker væv gennem hele kroppen. Det giver energi, er stimulerende og rart.

ELDI olie behandlingsplaner:

A: For kræftpatienter til støtte for energiniveauet

 1. Fuldkroppen massage om morgenen
 2. ELDI olie R enema med 200 ml hver 2-3 dage
 3. Omslag på det medtagne sted

B: Til energimæssigt  svage patienter

 1. Fuldkroppen massage om morgenen og om aftenen
 2. ELDI-R efter standardplanen ( se nederst pa siden)
 3. Omslag på det medtagne sted
 4. Daglig leveromslag med ELDI olie salvie

 

Yderligere Information:

 • Sørg for en gang i ugen at foretage en grundig enema med vand eller kaffe.
 • Hvis du daglig laver kaffe enema, så start om morgenen med denne og senere en ELDI-R enema, men kun hvis dit energiniveau giver dig mulighed for at lave to enemas om dagen. Ellers kun en ELDI-R enema. 

ELDI olier er meget dyrere en hørfrøoloie, men anbefales af L. Hirneise, der sælger olierne på www.sensei.de.
R-typen var oprindlig kun for enemas, men bruges nu også til kroppen. Der findes også Eldi Oil salbei (salvie) til omslag og Eldi Oil Rose til kropsbrug for  kvinder.

Fremgangsmåde

To gange om dagen, det vil sige morgen og aften, gnid ELDI Olie eller hørolie ind i huden over hele kroppen, lidt mere intenst på skuldre, armhuler og lyskeområde (hvor der er masser af lymfekar), samt problem områder, såsom bryst, mave, lever osv. Lad olien være på huden i ca. 20 minutter og vask med varmt vand uden sæbe. Efter 10 minutter tage endnu et brusebad, denne gang med en mild sæbe, og derefter slappe af i 15-20 minutter.

Når kroppen er blevet olieret, og ELDI olie eller hørolie er trængt ind i huden, åbner det varme vand hudens porer, og olien trænger dybere ind i hude. Det andet brusebad, hvor man vasker med sæbe, renser huden, så tøj og linned ikke bliver alt for snavset.

Oliepakker

Tag et stykke stof af ren bomuld. Skær i en størrelse, så den passer til kropsdelen, f. eks. knæet. Lad bomuldstøjet suge olie, læg på knæet osv., Dæk det med et stykke polythene (plastik) og fastgør det op med en elastikforbindelse. Lad det sidde over natten. Fjern det om morgenen og vask knæet; gentag om aftenen. Fortsæt med at anvende samme procedure i uger, og du får gode resultater. Du bruger også hørolie eller ricinusolie til disse lokale applikationer, hvis du ikke har ELDI-olier. Dr Budwig anbefalede generelt ELDI salvie Pakkerne anvendes i følgende indikationer:

 • Tumorer
 • Smertefulde hudområder
 • Metastaser
 • Nedsat leverfunktion og og for leverstøtte
 • Nyreproblemer
 • Blæreforstyrrelser
 • Tarmkramper
 • Lungeforstyrrelser
 • Knoglesygdomme af enhver art

ELDI olie Enema

Enemas anvendes udelukkende til energitilførsel og ikke til rensning af tarmen. Dr Budwig plejede at give ELDI olie- eller hørfrøolie- enemas til hendes seriøse patienter. Budwig plejede at få øjeblikkelige og mirakuløse resultater med de mest alvorligt syge patienter.

Det anbefales at lave de første enemas kun med 100 ml og derefter øge i flere dage til 250 ml. Nogle patienter har fået enemas med 500ml olie og med positivt udfald. 500 ml er dog den absolutte undtagelse og for det meste ikke nødvendigt. Normalt er 250ml tilstrækkeligt.

I øvrigt er mindre mængder også let introduceret med en enema-sprøjte i stedet for med en enema spand. Enema sprøjter er tilgængelige i størrelser op til 350ml og er nemme at håndtere.

Standardplan for ELDI-olie R: Dag 1 = 100 ml, dag 2 = 100 ml, dag 3 = 150 ml, dag 4 = 150 ml, dag 5 = 200 ml, dag 6 = 200 ml og dag 7 = 250 ml.

Fra den syvende dag forbliver man ved 250 ml, og så længe indtil patienten er betydeligt bedre. Derefter kan du gå tilbage til 100ml – 150ml, altid sammen med 1-2 daglige helkropsindsmøringer.

(Lothar Hirneise: Olie Protein Diet)