Surkål

Alle sider er informative  – ikke terapeutiske. Læs først Budwigsiden.

[Fra Hirneise – The great cookbook and textbook of the Oil-Protein Diet]

Surkål har mange positive sider p.g.a.

1. Vitamin, mineralindhold (C, A, B6, K, calcium, magnesium, kalium osv.) og meget mere, bl. a. også probiotiske virkninger.

2. Sauerkraut juice syrner blodet let, hvilket gør det sværere for parasitter at overleve i blodet. Dr. Budwig i sin bog Fettsyndrom,nævner at i kræftpatienter fandt hun “ormlignende væsner, der lignede maddiker under mikroskopet”.

3. Sauerkraut juice gør vævet mere basisk ved at fjerne venstre roterende mælkesyre og sikrer dermed en bedre overordnet ilt situation:Nobelpristageren Otto Warburg udtalte i 1925, at tumorer producerer venstredrejede mælkesyrer. I 1966 opdagede kræftforskeren Paul Gerhard Seeger at tilsat venstre-mælkesyre forværrede kræftcellernes respiration, mens højre drejede mælkesyre forbedrede dem med op til 100%. Ved 100% vil dette ændre cellen til en normal celle. Sauerkraut bringer “deponeret” mælkesyre tilbage i energikredsløbet og giver kræftpatienterne mere energi til rådighed.

Youtubevideoer om surkål:

Fremstilling.
Virkning